Online regelen: uw patiëntomgeving – Huisartsenpraktijk Kromme Rijn – Bunnik
Header afbeelding

Online regelen: uw patiëntomgeving

Met onderstaande knoppen kunt u eenvoudig en veilig naar uw patiëntenportaal voor:

  • Medicijnen: herhaalrecepten aanvragen.
  • Berichten: eenvoudige vragen aan de huisarts of uw praktijkondersteuner. Reactie circa 3 werkdagen.
  • Afspraken: Plannen van (niet-dringende) afspraken. U kunt één vraag bespreken in een afspraak (10 min). Denkt u meer tijd nodig te hebben, maak dan via de assistente telefonisch een afspraak.
  • Uw dossier: inzage van uw dossier, inclusief lab uitslagen.

Wilt u extra opletten dat u het portaal van uw eigen huisarts gebruikt?
Voor gebruik moet uw account eenmalig gekoppeld worden aan uw dossier. Wanneer u zich aanmeld met het bij de praktijk bekende e-mailadres kan de koppeling gemaakt worden. Als u een voor de praktijk onbekend e-mailadres gebruikt, wordt u voordat we het koppelen gebeld of dat juist is.

Patiëntenportaal
Franssens & Hassink-Franke

Wanneer u hier klikt komt u bij het inlogscherm voor Franssens & Hassink

Patiëntenportaal
Buis & Barug

Wanneer u hier klikt komt u bij het inlogscherm voor van Buis & Barug

Uw dossier in een app

De Zorg4Bunnik app  is de uwzorgonline app voor de regio Bunnik en kan ook gekoppeld worden met de apotheek, fysiotherapeut of andere zorgverleners die aangesloten zijn.

Zorg4 Bunnik

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van het patiëntenportaal, dan kunt u terecht bij Uw Zorg online – Gebruikershelpdesk.
Vanaf 20-1-2023 kunt u alleen nog zelf uw gegevens in het patiënten portaal wijzigen. Als u daar vragen over heeft kunt u ook terecht bij de gebruikershelpdesk.

Komt u er alleen niet uit, dan kunt u naar de gratis inloop voor digitale ondersteuning, waar vrijwilligers u graag verder helpen: Digitaal Café – Bibliotheek Bunnik | Informatiepunt (hetinformatiepunt.nl)

MedMij maakt spelregels voor een veilige en betrouwbare uitwisseling van gezondheidsgegevens. Met dit label weet je dat jouw gezondheidsgegevens daar veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden en dat daarbijvoldaan wordt aan de hoge eisen van MedMij.